Schoonmaakbedrijf Schelle

Algemene schoonmaak, industriële schoonmaak of een opleveringsschoonmaak? Pro Cleaning Groep is hét schoonmaakbedrijf voor jouw bedrijf of vastgoed in Groot-Bijgaarden.

 

Een algemene bedrijfsschoonmaak of gespecialiseerde opleveringsschoonmaak? Een periodieke vloerbehandeling of dieptereiniging van je kantoortapijt? 

Professioneel schoonmaakbedrijf Pro Cleaning Groep trekt de handschoenen alvast aan! Wij brengen zelf alle poetsproducten mee en werken met de modernste reinigingstechnieken. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze neus voor nieuwe schoonmaaktendensen, weten we precies hoe we jouw vloeren, ruiten en muren opnieuw laten stralen. 

 

 

Schoonmaakbedrijf met de nodige expertise:

 

Wanneer u kiest voor Pro Cleaning Groep als uw schoonmaakpartner kan u rekenen op een snelle en efficiënte opvolging met direct contact van de zaakvoerders.

 

Wij werken uitsluitend met eigen opgeleide medewerkers die meerdere jaren ervaring in de schoonmaakindustrie hebben.

 

Professioneel tot in de puntjes:

 

Het georganiseerde werk van onze     schoonmakers en schoonmaaksters leidt tot een optimale tijdsbesteding tijdens de schoonmaak van uw bedrijf of project. .Wij volgen  alles secuur op en sturen bij indien mogelijk.

 

Wat mag je van ons verwachten? 

-transparante prijzen 

-flexibiliteit 

-direct contact met de zaakvoerders 

-offertes op maat van uw wensen 

 

 

 

 

U kan bij ons terecht voor :

 

-éénmalige of periodieke schoonmaak van kantoren en gebouwen

-Glazenwasserij voor particulieren en bedrijven

-Eindschoonmaak en bouwschoonmaak voor bedrijven particulieren en syndic

-Tapijtreiniging

 

Schoonmaakbedrijf Pro Cleaning Groep voor jouw schoonmaak in Groot-Bijgaarden

 

Pro Cleaning Groep doet jouw plek blinken. Onze motto is dan ook kwaliteit voor kwantiteit. 

 

Door te werken met gekwalificeerde medewerkers en ons bedrijf bewust niet te snel te laten groeien,houden wij de controle over wat er op de werkvloer en bij onze klanten gebeurd. Wij ontzorgen jou in uw bedrijf ,eenmalig project of wanneer het u past. Onze schoonmakers en glazenwassers laten uw bedrijf of project weer stralen.  

Door te werken met Probio producten denken wij niet enkel aan het milieu maar zorgen we ook dat er een beschermlaag achterblijft. 

 

Over Pro Cleaning Groep 

 

Door ons bedrijf constant in vraag te stellen en ons flexibel naar onze klanten toe op te stellen, Zitten we zeer kort bij onze klanten en evalueren we meermaals hoe we onszelf kunnen verbeteren met aandacht voor de modernste schoonmaaktechnieken. 

 

-professionele schoonmaak 

 

Op een efficiente en flexibele manier schoonmaken zoals onze klanten dat wensen. 

Heldere afspraken zorgen voor tijdswinst, minder zorgen & een betere samenwerking. Samen met u kijken we naar een geschikte oplossing op maat van uw bedrijf of project. Van regulier onderhoud tot tapijtreiniging,oplevering en eindschoonmaak. Niets is ons teveel. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte. 

 

Persoonlijk contact is voor ons een must ! 

 

Bij ons bent u niet een zoveelste klant waar u constant een andere medewerker over de vloer krijgt of een manager onder een manager en manager als aanspreekpunt krijgt.Een direct contact met de zaakvoerders is bij ons de normale gang van zaken. 

 

Ervaring en expertise! 

 

Door de jarenlange ervaring en historie van de zaakvoerders Claudio Palmeri en Graig Verstrepen,weten ze perfect wat ze doen.Expertise afgesteld op de noden van uw bedrijf of project.Door efficient en milieubewust te werken winnen we niet alleen tijd maar denken we ook aan milieu en uw vloeren 😊. 

 

Professionaliteit staat bij Pro Cleaning Groep hoog aangeschreven! 

 

Door het werk georganiseerd en efficient in te plannen wint u niet alleen tijd maar ook kosten.Wij bespreken op voorrand de werklijst om tot een perfect eindresultaat te bekomen. 

 

Minder schoonmaken met een proper resultaat ! 

 

Gezonder en eenvoudiger schoonmaken, zonder compromissen.  

Schoner- tot wel 7dagen na reiniging door de probiotische producten 

Ecologischer-No Waste en reuse producten en verpakkingen 

 

 

Lange termijnrelatie ! 

 

Dit is bij ons primair. Wij kiezen voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.