Glazenwasserij

Welkom bij Pro Cleaning Groep, Uw ruitenwasser regio Antwerpen en Mechelen !

Glazenwasserij Antwerpen

Pro Cleaning Groep de glazenwasserij regio Antwerpen  !

Zijn uw ramen op kantoor altijd smerig en heeft u geen tijd om deze maandelijks bij te houden?

Dan is een glazenwasser of ruitenwasser die regelmatig bij u komt de ideale oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in de glasbewassing van bedrijfspanden, kantoren en appartementen complexen. Wij zorgen ervoor dat u prettig naar buiten kunt kijken zonder hinderlijke strepen op de ramen.

Schone ramen en kozijnen zijn voor het uiterlijk van elk gebouw sfeerbepalend. Beheerders van gebouwen, bewoners van appartementencomplexen en gebruikers van kantoren en scholen worden zich er steeds meer van bewust, dat gewassen ramen meer aanzien uitstralen.


Glazenwasserij diensten :

Pro Cleaning Groep Glazenwasserij wast ramen op bijna elke gewenste hoogte. Door de inzet van professionele ladders  is het wassen van ramen tot een bepaalde  hoogte dan ook geen probleem voor ons. Uiteraard moeten de voorzieningen rondom het gebouw het wel toelaten dat de glazenwasser het gebouw met een ladder kan benaderen.

Pro Cleaning Groep  glazenwasserij werkt met de volgende technieken:

  • Klassieke glasbewassing
  • Telescoop bewassing


Wij opteren vooral op regio Antwerpen, maar uiteraard kan een verdere regio ook besproken worden. Vraag zeker naar de mogelijkheden.

Ruitenwasser Antwerpen


Ramen zonder strepen bij Glazenwasserij Pro Cleaning Groep

U kunt er uiteraard voor kiezen zelf  uw ramen schoon te maken, maar om je ramen goed schoon te maken zonder strepen aan de binnen- en buitenkant heb je de juiste professionele materialen nodig. Bij glazenwasser Pro Cleaning Groep bent u voor een scherpe prijs zeker dat uw ramen weer schoon zullen zijn! Opgelet wij raden af om de buitenkant van de ramen zelf te doen, vanaf u de hoogte in moet en op een ladder moet staan, wordt het gevaarlijk en doet u beter beroep op een professionele ramenwasser in Antwerpen.Onze werkwijze

Stap 1 - Inspecteren: we komen gratis ter plaatse om een kijkje te nemen naar de ramen. We bepalen dan hoe we het beste te werk kunnen gaan om uw ruiten terug te laten blinken. We horen ook graag van u hoe u het gedaan wilt.

Stap 2 - Calculeren: wat kost ramen wassen? We maken je offerte helemaal op maat van jouw vraag. De bereikbaarheid van de oppervlaktes die reiniging nodig hebben spelen een belangrijke factor in de offerte.

Stap 3 - Organiseren: offerte goedgekeurd? Dan plannen we samen een dag en regelen alle voorzieningen. We vragen hiervoor minimaal één week voorbereidingstijd.

Stap 4 - Effectueren: onze ruitenwasser rolt de mouwen op voor een grondige reiniging. Van industriële wij brengen alle apparatuur zelf mee.


Ter info:

 - Al onze producten zijn milieuvriendelijk voor glasbewassing

 - Wij werken uitsluitend met opgeleide medewerkers

 - Wij werken zowel traditioneel als met osmose
Glazenwasserij

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x