Over Pro Cleaning Groep

Het verhaal over Pro Cleaning Groep!


Pro Cleaning Groep  is een jong, & fris glazenwasserij bedrijf dat gespecialiseerd in het reinigen van ramen,koepels,garagepoorten & zonnepanelen.

 Dankzij de flexibele Glazenwasserij oplossingen van de zaakvoerders is Pro Cleaning Groep op korte termijn tot professionele gevestigde waarde in Antwerpen en omstreken uitgegroeid. Zowel nieuwbouw, appartementsgebouwen, magazijnen en ruime garages alsook winkels, burelen en scholen maken deel uit van ons klantenbestand.

De diensten variƫren naargelang de vraag. Wij komen altijd graag bij potentiƫle klanten ter plaatse,om een offerte op maat aan te kunnen bieden . Ons professioneel team is klein maar een zeer bewuste keuze.Onze zaakvoerders werken zelf mee, en houden graag een direct contact met onze klanten.


 We zorgen er ook voor dat we op de hoogte blijven van nieuwe producten en technieken om u optimaal te kunnen bedienen.

Met een glazenwasserij werken heeft vele voordelen ten opzichte van  of zelf de schoonmaak uit te voeren in uw gebouw. Kleine gebouwen of grote zijn voor ons hetzelfde.


Wij hebben de know-how voor het onderhoud van uw raampartijen.
SECTOREN waar wij ons in specialiseren zijn : 

VME'S

Scholen en publieke gebouwen

Garages en magazijnen

winkels

Toonzalen

Appartementsgebouwen

horeca gelegenheden

garage complexen

Particulieren


"Super tevreden over de schoonmaak op ons kantoor. Ons kantoor is nog nooit zo proper geweest, top team!" - J. Janssens.

Uw professionele ruitenwasser

Uw ruitenwasserij voor particulieren en B2B, tot schoonmaak van kantoren,b&b hotels  enz.... De Langjarige historie tussen zaakvoerders Claudio Palmeri en Graig Verstrepen vormen  vakmanschap en knowhow en vormt zo onze toegevoegde waarde en geeft ons voorsprong en specialisatie.

met Pro Cleaning Groep profiteert u van onze unieke expertise, volledig afgestemd op uw organisatie en de actuele marktontwikkelingen. Dat zorgt voor een ontzorging die exact aansluit op uw eisen en wensen.

Schoonmaakbedrijf Pro Cleaning Groep regio Antwerpen en omstreken


Over Pro Cleaning Groep

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x