Schoonmaakbedrijf voor bedrijven regio Antwerpen en omstreken.

Een professioneel schoonmaakbedrijf gezocht? Wij staan klaar voor u! Vraag nu een vrijblijvende offerte of plaatsbezoek aan.

Pro Cleaning Groep is een professioneel poetsbedrijf in de ruime regio van Antwerpen waar kwaliteit voor kwantiteit staat!

Uw schoonmaakbedrijf voor bedrijven!

Pro Cleaning is uw partner als professioneel poetsbedrijf voor bedrijven. Ons werkgebied is de ruime regio rond Antwerpen & Brussel.Wij gaan verder dan een klassiek schoonmaakbedrijf. Onze vakmensen reinigen uw bedrijfslokalen, tapijten, algemene vloerbehandelingen, traphallen, winkels, supermarkten en meer. Zelfs dieptereiniging van zetels tot in de kleinste details. Nood aan advies? Wij nemen graag de tijd voor u.

Schoonmaakbedrijf voor bedrijven in de ruime regio van Antwerpen en omstreken.

Kantoorvloeren en vergaderzalen laten schitteren? Je appartementsgebouw spik en span maken? Glasheldere binnen- én buitenramen? Schoonmaak van terrassen en opritten? Pro Cleaning is gespecialiseerd in schoonmaak voor bedrijven en syndici. De kunst is om snelheid te combineren & de details uiteraard niet te vergeten. Nieuwe medewerkers die bij ons opstarten, krijgen eerst een begeleide basisopleiding, om de kunst hiervan onder de knie te krijgen.

Ook staan wij in voor de klassieke schoonmaak van uw winkel, showroom, apotheek. Heeft u genoeg van te plannen wie van uw medewerkers iets moet schoonmaken? Wij nemen dit graag uit handen voor u!

Los van de klassieke dagelijkse of wekelijkse schoonmaak binnen bedrijven, voeren we een periodieke diepteschoonmaak uit en ontsmetten we de plekken waar uw klanten het meeste komen. Schoonmaakproducten laten in 80% van de gevallen een lichte filmlaag achter op het oppervlak.


Voor een periodieke schoonmaak volledig afgestemd op uw noden en wensen kan u bij ons steeds terecht voor de algemene schoonmaak van :

- Kantoren

-Commerciële gebouwen ( winkels , slagerijen, horecagelegenheden, apotheken ,kiné's...)

-Residentiele gebouwen ( appartementsgebouwen syndicus & bewoners)

-Schoonmaak van garage's

-Schoonmaak van scholen


Opteer je voor een poetsregeling buiten de kantooruren? Onze kuisploeg past zich flexibel aan en werkt op maat van jouw voorkeuren. 


Wij zijn uw schoonmaakbedrijf partner voor regio Antwerpen . Met onze expertise kan u rekenen op een partner die dicht bij zijn klanten staat & kwaliteit verkiest boven kwantiteit.

Schoonmaakbedrijf antwerpen

Schoonmaakbedrijf  voor bedrijven door Pro Cleaning Groep regio Antwerpen


Schoonmaakbedrijf voor bedrijven regio Antwerpen en omstreken.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x