Glazenwasserij

Welkom bij Pro Cleaning Groep, uw professioneel poetsbedrijf !

Glazenwasserij schelle

Pro Cleaning Groep de glazenwasserij regio schelle  !

Zijn uw ramen op kantoor altijd smerig en heeft u geen tijd om deze maandelijks bij te houden?

Dan is een glazenwasser of ruitenwasser die regelmatig bij u komt de ideale oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in de glasbewassing van bedrijfspanden, kantoren en appartementen complexen. Wij zorgen ervoor dat u prettig naar buiten kunt kijken zonder hinderlijke strepen op de ramen.

Schone ramen en kozijnen zijn voor het uiterlijk van elk gebouw sfeerbepalend. Beheerders van gebouwen, bewoners van appartementencomplexen en gebruikers van kantoren en scholen worden zich er steeds meer van bewust, dat gewassen ramen meer aanzien uitstralen.


Glazenwasserij diensten :

Pro Cleaning Groep Glazenwasserij wast ramen op bijna elke gewenste hoogte. Door de inzet van professionele ladders  is het wassen van ramen tot een bepaalde  hoogte dan ook geen probleem voor ons. Uiteraard moeten de voorzieningen rondom het gebouw het wel toelaten dat de glazenwasser het gebouw met een ladder kan benaderen.

Pro Cleaning Groep  glazenwasserij werkt met de volgende technieken:

  • Klassieke glasbewassing
  • Telescoop bewassing


Wij opteren vooral op regio schelle, maar uiteraard kan een verdere regio ook besproken worden. Vraag zeker naar de mogelijkheden.

ruitenwasser schelle


Glazenwasserij

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x