Algemene schoonmaak bedrijven

Algemene schoonmaak bedrijven

Algemene schoonmaak gezocht? Wij staan klaar voor u! Vraag nu een vrijblijvende offerte of plaatsbezoek aan.

Pro Cleaning Groep is een professioneel poetsbedrijf waar kwaliteit voor kwantiteit staat!

Uw schoonmaakbedrijf voor bedrijven!

Pro Cleaning is uw partner als professioneel poetsbedrijf voor bedrijven. Wij gaan verder dan een klassiek schoonmaakbedrijf. Onze vakmensen reinigen uw bedrijfslokalen, tapijten, algemene vloerbehandelingen, traphallen, winkels, supermarkten en meer. Zelfs dieptereiniging van zetels tot in de kleinste details. Nood aan advies? Wij nemen graag de tijd voor u.

Algemene schoonmaak

Kantoorvloeren en vergaderzalen laten schitteren? Je appartementsgebouw spik en span maken? Glasheldere binnen- én buitenramen? Schoonmaak van terrassen en opritten? Pro Cleaning is gespecialiseerd in schoonmaak voor bedrijven en syndici. De kunst is om de snelheid te combineren & de details uiteraard niet te vergeten. Nieuwe medewerkers die bij ons opstarten, krijgen eerst een begeleide basisopleiding, om de kunst hiervan onder de knie te krijgen.

Ook staan wij in voor de klassieke schoonmaak van uw winkel, showroom, apotheek. Heeft u genoeg van te plannen wie van uw medewerkers iets moet schoonmaken? Wij nemen dit graag uit handen voor u!

Los van de klassieke dagelijkse of wekelijkse schoonmaak binnen bedrijven, voeren we een periodieke diepteschoonmaak uit en ontsmetten we de plekken waar uw klanten het meeste komen. Schoonmaakproducten laten in 80% van de gevallen een lichte filmlaag achter op het oppervlak.

We nemen elke hoek van de winkel onder handen. Van etalage en paskamer tot het vuil achter de deuren, zodat uw klanten genieten van een propere winkelervaring. Pro Cleaning Groep heeft oog voor detail, ook in de retail. Kies daarom voor onze retail cleaning dienst.

Algemene schoonmaak voor bedrijven door Pro Cleaning Groep.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x