kantoorschoonmaak in Kruibeke

Poetsbedrijf voor kantoorschoonmaak  in Kruibeke

Algemene schoonmaak voor uw kantoor, bedrijfspand,gemeenschappelijke delen of showroom gezocht?
Moet uw terras, oprit, zetel of tapijt dringend gereinigd worden?
Nood aan het verkoopsklaar reinigen van uw verkoop- of verhuurpand?

Pro Cleaning Groep is uw partner als professioneel schoonmaakbedrijf voor algemene schoonmaak van bedrijven. Wij gaan verder dan een klassiek schoonmaakbedrijf; onze vakmensen reinigen uw bedrijfslokalen, tapijten, traphallen, winkels, supermarkten en meer tot in de kleinste details.


Een schoonmaakbedrijf  voor een grondige algemene kantoorschoonmaak in Kruibeke gezocht? Wij staan klaar voor u! Vraag nu een vrijblijvende offerte of plaatsbezoek aan.

Poetsbedrijf Antwerpen Niel Hoboken Aartselaar Wilrijk Hemiksem Puurs Bornem Willebroek Tisselt Deurne Berchem Wijnegem Wommelgem Hingene Wintam Londerzeel Boom Rumst Kontich - Pro Cleaning Groep

Welkom bij Pro Cleaning Groep, uw professioneel schoonmaakbedrijf voor kantoren in Kruibeke

Pro Cleaning Groep  is een jong, & fris schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd in het reinigen van allerlei soorten schoonmaak.

 Dankzij de flexibele schoonmaakbedrijf oplossingen van de zaakvoerders is Pro Cleaning Groep op korte termijn tot professionele gevestigde waarde in Antwerpen en omstreken uitgegroeid. Zowel nieuwbouw, appartementsgebouwen, magazijnen en ruime garages alsook winkels, burelen en scholen maken deel uit van ons klantenbestand.

De diensten variëren naargelang de vraag. Wij komen altijd graag bij potentiële klanten ter plaatse,om een offerte op maat aan te kunnen bieden . Ons professioneel team is klein maar een zeer bewuste keuze.Onze zaakvoerders werken zelf mee, en houden graag een direct contact met onze klanten.


 We zorgen er ook voor dat we op de hoogte blijven van nieuwe producten en technieken om u optimaal te kunnen bedienen.

Met een schoonmaakbedrijf werken heeft vele voordelen ten opzichte van eigen personeel in dienst nemen of zelf de schoonmaak uit te voeren in uw gebouw. Kleine gebouwen of grote zijn voor ons hetzelfde.


Wij hebben de know-how voor het onderhoud van uw gebouw.


SECTOREN waar wij ons in specialiseren zijn : 


Winkels en burelen

Scholen en publieke gebouwen

Garages en magazijnen

winkels

Toonzalen

Appartementsgebouwen

horeca gelegenheden

garage complexenUw professioneel poetsbedrijf

Van ruitenwas voor particulieren en B2B, tot kantoorschoonmaak,b&b hotels  enz.... De Langjarige historie tussen zaakvoerders Claudio Palmeri en Graig Verstrepen vormen  vakmanschap en knowhow en vormt zo onze toegevoegde waarde en geeft ons voorsprong en specialisatie.

met Pro Cleaning Groep profiteert u van onze unieke expertise, volledig afgestemd op uw organisatie en de actuele marktontwikkelingen. Dat zorgt voor een ontzorging die exact aansluit op uw eisen en wensen.


Terwijl u zich concentreert op uw klanten, zorgen wij voor een proper resultaat gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

kantoorschoonmaak-Kruibeke

Algemene schoonmaak bedrijven in Kruibeke

Kantoorvloeren en vergaderzalen laten schitteren? Glasheldere binnen- én buitenramen? Schoonmaak van terrassen en parkings? Pro Cleaning is gespecialiseerd in schoonmaak voor bedrijven en syndici.

Wij staan in voor de klassieke, herhaaldelijke algemene schoonmaak van uw kantoor, winkel, showroom, apotheek, ... Heeft u genoeg van te plannen wie van uw medewerkers iets moet schoonmaken? Wij nemen dit graag uit handen voor u!

Los van de klassieke dagelijkse of wekelijkse schoonmaak binnen bedrijven, voeren we ook steeds een periodieke diepteschoonmaak uit en ontsmetten we de plekken waar uw klanten het meeste komen. Schoonmaakproducten laten in 80% van de gevallen een lichte filmlaag achter op het oppervlak.

We nemen elke hoek van uw winkel onder handen. Van etalage en paskamer tot het vuil achter de deuren, zodat uw klanten genieten van een propere winkelervaring. Pro Cleaning Groep heeft oog voor detail, ook in de retail. Kies daarom voor onze retail cleaning dienst.

Andere diensten van schoonmaakbedrijf Pro Cleaning Groep

  • Opruimingsdienst inboedel: van klein tot grote opruimingen, gaande van inboedels opruimen tot het ontruimen van hele woningen, magazijnen, evenementen...
  • Zetel- of tapijtreiniging: dankzij onze sproei-extractiemethode voert Pro Cleaning Groep een diepte reiniging van uw zetel of tapijt.
  • Terras- of opritreiniging: Pro Cleaning Groep reinigt met plezier uw oprit, terras, parking, tuinpad, houten tuingebouw zoals carport, tuinberging, poolhouse, tuintafel, tuinstoel enzoverder.
  • Opleveringsschoonmaak: laat je renovatiewoning of nieuwbouw schoonmaken door te kiezen voor hulp bij de werfopkuis en een opleveringschoonmaak met een piekfijn resultaat.
  • Ruiten wassen: particulieren & bedrijven kunnen bij ons terecht voor onze professionele ruitenwasserij.

"Super tevreden over de hand carwash bij ons thuis. Mijn auto is nog nooit zo proper geweest, top team!" - J. Janssens.

Nood aan advies voor uw schoonmaakproject? Contacteer poetsbedrijf Pro Cleaning Groep voor algemene schoonmaak én specifieke reinigingen. Wij nemen graag de tijd voor u.

Poetsbedrijf Pro Cleaning Groep

Pro Cleaning Groep | Professioneel schoonmaakbedrijf in regio Kruibeke

Algemene schoonmaak voor uw kantoor, bedrijfspand, showroom of gemeenschappelijke delen. Reiniging van terrassen, opritten, parkings, zetels en tapijten. Opruimen en ontruimen van uw inboedel voor het verkoop-en verhuurklaar maken van uw pand of zwaar vervuilde woning.

Adres
Tisseltsesteenweg 166
2830 Willebroek

Telefoon
+32 491 93 03 41

E-mail
contact@procleaninggroep.be


kantoorschoonmaak  in  Kruibeke

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x