Glazenwasserij in rumst

Uw glazenwasserij bedrijf in Rumst

Uw ruitenwasser voor uw kantoor, bedrijfspand,gemeenschappelijke delen,woning of showroom gezocht?

Zijn uw ramen op kantoor altijd smerig en heeft u geen tijd om deze maandelijks bij te houden?

Dan is een glazenwasser of ruitenwasser die regelmatig bij u komt de ideale oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in de glasbewassing van bedrijfspanden, kantoren en appartementen complexen. Wij zorgen ervoor dat u prettig naar buiten kunt kijken zonder hinderlijke strepen op de ramen.

Schone ramen en kozijnen zijn voor het uiterlijk van elk gebouw sfeerbepalend. Beheerders van gebouwen, bewoners van appartementencomplexen en gebruikers van kantoren en scholen worden zich er steeds meer van bewust, dat gewassen ramen meer aanzien uitstralen.


Glazenwasserij diensten :

Pro Cleaning Groep Glazenwasserij wast ramen op bijna elke gewenste hoogte. Door de inzet van professionele ladders  is het wassen van ramen tot een bepaalde  hoogte dan ook geen probleem voor ons. Uiteraard moeten de voorzieningen rondom het gebouw het wel toelaten dat de glazenwasser het gebouw met een ladder kan benaderen.

Pro Cleaning Groep glazenwasserij werkt met de volgende technieken:

  • Klassieke glasbewassing
  • Telescoop bewassing


Wij opteren vooral op regio Antwerpen, maar uiteraard kan een verdere regio ook besproken worden. Vraag zeker naar de mogelijkheden.Een ruitenwasser voor een grondige schoonmaak van uw ramen in blaasveld gezocht? Wij staan klaar voor u! Vraag nu een vrijblijvende offerte of plaatsbezoek aan.

Glazenwasserij-Antwerpen

Welkom bij Pro Cleaning Groep, uw professioneel Glazenwasserij in Rumst

Pro Cleaning Groep  is een jong, & fris schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd in het reinigen van allerlei soorten ramen.

 Dankzij de flexibele glazenwas oplossingen van de zaakvoerders is Pro Cleaning Groep op korte termijn tot professionele gevestigde waarde in Antwerpen en omstreken uitgegroeid. Zowel nieuwbouw, appartementsgebouwen, woningen,winkels, burelen en scholen maken deel uit van ons klantenbestand.

De diensten variëren naargelang de vraag. Wij komen altijd graag bij potentiële klanten ter plaatse,om een offerte op maat aan te kunnen bieden . Ons professioneel team is klein maar een zeer bewuste keuze.Onze zaakvoerders werken zelf mee, en houden graag een direct contact met onze klanten.


 We zorgen er ook voor dat we op de hoogte blijven van nieuwe producten en technieken om u optimaal te kunnen bedienen.

Met een ruitenwasser werken heeft vele voordelen ten opzichte van eigen personeel in dienst nemen of zelf de schoonmaak uit te voeren in uw gebouw. Kleine gebouwen of grote zijn voor ons hetzelfde.


Wij hebben de know-how voor het onderhoud van uw gebouw.


SECTOREN waar wij ons in specialiseren zijn : 


Winkels en burelen

Scholen en publieke gebouwen

Woningen

winkels

Toonzalen

Appartementsgebouwen

horeca gelegenheden

garage complexenUw professionele ruitenwasserij-glazenwasserij !

Van ruitenwas voor particulieren en B2B tot reinigen van zonnepanelen.... De Langjarige historie tussen zaakvoerders Claudio Palmeri en Graig Verstrepen vormen  vakmanschap en knowhow en vormt zo onze toegevoegde waarde en geeft ons voorsprong en specialisatie.

met Pro Cleaning Groep profiteert u van onze unieke expertise, volledig afgestemd op uw organisatie en de actuele marktontwikkelingen. Dat zorgt voor een ontzorging die exact aansluit op uw eisen en wensen.


Terwijl u zich concentreert op uw klanten, zorgen wij voor een proper resultaat gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

ruitenwasserij-rumst

Uw ruitenwasserij voor particulieren en bedrijven of syndici.


Mag je kantoor gezien worden? Laat je graag het zonnetje in huis stralen? Zorg dan zeker voor propere ramen! Reken op onze ervaren glazenwassers voor een vloeiende en streepvrije reiniging van jouw ruiten. Wij poetsen zowel de binnen- als buitenzijdes van alle ramen en glaswanden in je woning of kantoorgebouw. Heb je hoge of moeilijk bereikbare raampartijen? Met onze osmosereiniging in de hand is geen job ons te riskant. Via osmosereiniging laat we je vensters opnieuw blinken.

Wat is een osmosereiniging voor bij een glazenwasserij bedrijf?

Ramen wassen met osmose of een osmosereiniging is wanneer de oppervlakte gereinigd wordt met gezuiverd water. Zeep en andere reinigingsmiddelen worden hier niet bij gebruikt. Het gezuiverde osmosewater wordt opgewarmd tot een temperatuur van 70°C. Met een telescopische borstel worden dan alle vuiligheden losgeweekt en weggeveegd. De telescopische borstel zorgt er ook voor dat we geen stellingen nodigen hebben om hogere gevels of ramen te wassen. Door gebruik te maken van osmosereiniging kunnen we alles snel en efficiënt schoonmaken. Het reinigen verloopt tot bijna 50% sneller.

We bezitten een osmosesysteem dat 13 meter lang is. We hebben het modernste materiaal zodat we alles zo goed mogelijk reinigen. Om de hogere plaatsen te bereiken hebben we ook een aluminium ladder. Al deze dingen gebruiken we met het milieu in ons achterhoofd. Om ook ons steentje bij te dragen gebruiken wij dus daarom ook ecologische producten.Jouw zoektocht naar de schoonmaak van ramen stopt hier! Bij Pro Cleaning Groep combineren we onze jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche met een frisse blik op de toekomst. Zo blijven we bovenop nieuwe tendensen en equiperen we ons cleaning team met het modernste reinigingsapparatuur. Via die krachtige poetsformule brengen we iedere opdracht tot een schitterend einde.


Waarom Pro Cleaning Groep?

We houden het milieu in ons achterhoofd, maar op het einde van de dag is de veiligheid van onze werknemers en klanten het meest belangrijke. We maken gebruik van osmosesysteem dat gevaarlijk hoog (13 meter) van de begane grond kan gaan. Dit is een verantwoordelijkheid die wij dragen, daarom hechten wij veel belang aan veiligheid. Bovendien is de klant bij ons koning. U bepaald hoe vaak u ons wilt zien. Dit kan op afroep zijn, maar we kunnen ook maandelijks of 6-wekelijks een bezoekje brengen. Wij zijn flexibel en eens u overtuigd bent van onze services kan u ons laten afkomen zo vaak u wilt. En om je medewerkers of klanten daarbij zo min mogelijk te hinderen, schikken we ons flexibel naar jouw agenda. Weekendwerk? Daar zijn wij niet vies van. 

Andere diensten van Pro Cleaning Groep

  • Zonnepanelen reinigen: reinigen van zonnepanelen waardoor u meer rendement overhoudt
  • Reinigen van carpoorten: dankzij onze ervaring voert Pro Cleaning Groep een diepte reiniging van uw uw carpoort uit
  • Reinigen van koepels: Pro Cleaning Groep reinigt met plezier uw koepel met ons osmosesysteem uit
  • Opleveringsschoonmaak: laat je renovatiewoning of nieuwbouw schoonmaken door te kiezen voor hulp bij de werfopkuis en een opleveringschoonmaak met een piekfijn resultaat van uw ramen.
  • Ruiten wassen: particulieren & bedrijven kunnen bij ons terecht voor onze professionele ruitenwasserij.

"Super tevreden over de reiniging van onze ramen bij ons thuis. Mijn auto is nog nooit zo proper geweest, top team!" - J. Janssens.

Nood aan advies voor uw schoonmaakproject? Contacteer poetsbedrijf Pro Cleaning Groep voor Glazenwas én specifieke reinigingen. Wij nemen graag de tijd voor u.

Poetsbedrijf Pro Cleaning Groep

Pro Cleaning Groep | Professioneel glazenwasserij in regio Rumst

Uw ruitenwasserij voor uw kantoor, bedrijfspand, showroom of gemeenschappelijke delen. Reiniging van zonnepanelen,carpoort ....

Adres
Tisseltsesteenweg 166
2830 Willebroek

Telefoon
+32 491 93 03 41

E-mail
contact@procleaninggroep.be


Glazenwasserij in  rumst

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x